Hoogste punt nieuwbouw in Margrietpark in Sappemeer

Sappemeer - Wooncorporatie Lefier bouwt in zes rijen 54 eengezinswoningen op het terrein aan de Narcissenstraat in Sappemeer. Nu al is het hoogste punt bereikt van het eerste blok van de 54 rijwoningen. Dit wordt vrijdagmiddag gevierd.

De woningen hebben een woonkamer met open keuken en boven drie slaapkamers. Twee woningen hebben een extra verdieping met daarop een vierde slaapkamer. Toekomstige bewoners kunnen hun auto parkeren op eigen erf, aan de achterzijde van de woning. Bij het uitlopen van de voordeur van de vier middelste rijen woningen komen bewoners terecht in een autovrije zone, de binnenstraten.

Bouw gaat voortvarend

De bouw gaat voortvarend. In de zomer werd gestart. Naar verwachting zijn de woningen voor de zomer van 2014 allemaal bewoond. Als de winter meewerkt enkele rijen al eerder. Lefier is al gestart met de verhuur van de woningen. Er is veel animo voor de woningen. Bijna alle woningen zijn verhuurd.

Popko Bielstraat

Als alle woningen op het terrein van de Narcissenstraat zijn verhuurd, start Lefier met bouwen op de tweede locatie in het Margrietpark: het terrein aan de Popko Bielstraat. Daar komen 10 twee-onder-één-kap-woningen en zes woningen in een rij.