Tafeltennissers Argus op podium Havenstadtoernooi in Delfzijl

Delfzijl - Tafeltennisvereniging Argus uit Harkstede was zaterdag met 9 jeugd- en 2 seniorenleden van de partij op het Havenstadtoernooi in Delfzijl.

Roos Ubels veroverde de tweede prijs in de jeugd beginnersklasse. Clubgenootje Lenie Tromp eindigde op de vijfde plaats. Mervin van Dijken haalde op overtuigende wijze de finale in de gecombineerde 3e/ 4e klasse. Daarin liet hij zich echter de kaas van het brood eten door zijn charmante tegenstandster. De normaal in de 4e klasse actieve Argus-leden Luuk Tholen, Pien Kamps en Daniëlle Storteboom wonnen wel partijen, lieten ook mooi tafeltennis zien, maar haalden de vervolgrondes niet. Maurice Storteboom zegevierde in de combinatieklasse Noordelijke divisie/ 1e klasse. Zijn clubgenoten Caspar van Rooijen en Lars Nieborg eindigden niet in de prijzen.

Senioren

Bij de senioren deden vader en zoon Oliva een poging eremetaal in de wacht te slepen. Cedric Olivia werd in de F-klasse in de poulefase uitgeschakeld. Vader Bart Olivia was succesvol in de E-klasse. Zijn uitstekende vorm in de competitie van de laatste weken kreeg een prima vervolg met een 2e plaats op het Havenstadtoernooi.