Het Kielzog in Hoogezand deelt eerste Nationale Kunstlesbon uit

Hoogezand - Directeur Hendrike Schut van het Kielzog in Hoogezand heeft donderdag voor het eerst een Nationale Kunstlesbon uitgereikt. De gelukkige ontvangers waren Henk Drenth en Maxine Dohle.

Opa Henk begeleidt zijn kleindochter Maxine, die viool speelt en les heeft bij het Kielzog, al een paar jaar op gitaar. “Het is geweldig om te zien hoe ze elkaar stimuleren en plezier maken met muziek. Een goede reden voor ons om juist dit koppel uit te kiezen voor de eerste Nationale Kunstlesbon bij het Kielzog ter waarde van 30 euro”, meent Hendrike Schut.

Nationale Kunstlesbon

De Nationale Kunstlesbon is een origineel en kunstzinnig cadeau. De bon is in heel Nederland in te wisselen voor bijvoorbeeld bladmuziek, kunstenaarsbenodigdheden of een kunstles naar keuze. De bon is verkrijgbaar in waarden van € 15, € 30 en € 45 en kan worden verzilverd bij een van de aangesloten kunstaanbieders.

Besteding

Henk Drenth en Maxine Dohle denken nog na over de besteding. Wordt het deelname aan de creatieve zondagmiddagworkshops bij het Kielzog, of gaan ze de bon inzetten om anderen te prikkelen om iets met kunst te gaan doen?