Zondagmiddag = workshopmiddag: surprise maken en Afval Mode in het Kielzog

Hoogezand - In de dependance van het Kielzog aan de Thorbeckelaan 71a in Hoogezand worden zondag 1 december workshops surprise maken (2) en 'Afval Mode: niet weggooien, maar aantrekken!' gegeven.

De workshop surprise maken (les 2) staat onder leiding van Martin Borchert. Deze workshop sluit aan op de eerste workshop suprise maken van zondag 24 november. 'Afval Mode: niet weggooien maar aantrekken!' staat onder leiding van Els Brouwer. Zij laat zien hoe met alledaags afvalmateriaal modeontwerpen gemaakt kunnen worden. Voorbeelden zijn een krantenjurk, een tassenrok, een eierdozenpak, een landkaartbroek, cd-shirt, een flessenhoed, wc-rollenpruik, een plasticdoosjestas en petflesschoenen.

Zondagmiddag = workshopmiddag

De workshops vinden plaats in het kader van ‘Zondagmiddag = workshopmiddag’. Sinds dit najaar geeft de afdeling beeldend van het Kielzog Kunstencentrum elke zondagmiddag twee workshops in de dependance van het Kielzog. De workshops duren van 14.00 tot 16.00 uur. Info/ aanmelding: www.kielzog.nl of 0598-373800.