Kampeernacht bij bioscoop JT Hoogezand

Hoogezand - Bioscoop JT Hoogezand houdt vrijdag 13 december een kampeernacht voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar.

Deze avond staat geheel in het teken van de nieuwe bioscoopfilm 'Mees Kees op Kamp'. Dit is het vervolg op de familiefilm 'Mees Kees' uit 2012. 'Mees Kees op Kamp' is vanaf 11 december bij JT Hoogezand te zien.

Mees Kees op Kamp

In 'Mees Kees op Kamp', gebaseerd op het succesvolle boek van Mirjam Oldenhave, zijn Mees Kees, Tobias en Sep met de hele klas op kamp. Wanneer de strenge directrice Dreus onverwachts het kamp moet verlaten, krijgt Mees Kees de taak om alles in goede banen te leiden. Maar of dat helemaal goed gaat….

Film, voorlezen en chips

Tijdens de kampeernacht wordt de film 'Mees Kees op Kamp' vertoond en leest Mandy Klok van de bibliotheek voor uit een leuk Mees Kees-boek. Dit gebeurt onder genot van ranja en chips. De avond start om 20.30 uur en eindigt na het ontbijt, verzorgd door Bakker Bart, de volgende dag om ongeveer 08.30 uur.

Tickets

Tickets voor kampeernacht kosten € 10 per kind. Kinderen kunnen zich met een inschrijfformulier bij de kassa opgeven. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. De eerste aanmeldingen krijgen een persoonlijke uitnodiging toegestuurd. http://youtu.be/1k9NlXDKQKg