Gerda Oosting opent afslankpraktijk in Hoogezand

Hoogezand - Gerda Oosting opent een nieuwe afslankpraktijk in Hoogezand: Slim Slanker Hoogezand.

Oosting introduceert daarmee ook het nieuwe Straight Away-dieet in Hoogezand. "Hiermee kun je op een verantwoorde en gemakkelijke manier snel vele kilo’s veilig afvallen", stelt Oosting. Straight Away was te zien in het RTL 4-programma 'Wist je dat?'

Maaltijdvervangers

"De maaltijdvervangers van Straight Away zijn aspartaam-vrij en zijn gezoet met de natuurlijke plant Stevia", vervolgt Oosting. "Verder zijn ze PH-neutraal, glutenvrij en lactose-arm, en zijn de benodigde vezels er al aan toegevoegd. Er is ook een lactose-vrije versie. De maaltijden leveren alle vitamines en mineralen die het lichaam dagelijks nodig heeft."

Ketose

"Het Straight Away 600-programma kent een laag percentage koolhydraten. Het lichaam komt een milde ketose; door middel van 3 maaltijden van circa 200 calorieën per dag, die alle reguliere voeding vervangen. Hierbij gaat het lichaam over tot verbranding van de vetvoorraad en heeft men geen hongergevoel. Men gaat zich zelfs energieker en fitter voelen." Het dieet bestaat uit 4 fasen: • voorbereiding; • het afslanken; • af-/opbouwen; • gewichtsbehoud.

Straight Away Plus

"Verder is daar het Straight Away Plus-programma. Daarbij worden een paar maaltijden vervangen, wordt 's avonds een lichte, reguliere maaltijd genuttigd en wordt een dieetplan op maat gemaakt." Elk programma begint met een kennismakingsgesprek. "Hierin neem ik uitgebreid de tijd om een aantal punten door te nemen, zoals streefgewicht, motivatie maar ook medicijngebruik en eventuele ziektes en of een en ander van invloed kan zijn op het te volgen afslankprogramma."

Gratis begeleiding

"De begeleiding is geheel gratis", benadrukt Oosting.  "Met daarbij ook het af-/een opbouw-programma naar regulier eten. De afbouwfase duurt zeker 3 weken en daarna minstens 5 weken opbouw naar een goede en gezonde leefstijl met de daarbij behorende eetgewoontes . Dit zorgt ervoor dat mensen zich bewuster zijn van hun eetgedrag, waardoor zij verantwoorde keuzes kunnen maken en hierdoor het jojo-effect kunnen voorkomen. Dit aspect wordt tijdens het hele programma regelmatig behandeld."

Open huis

Slim Slanker Hoogezand opent haar deuren op zaterdag 4 januari. Dit gaat gepaard met een open huis én, vanaf 14.00 uur, een proeverij.   Meer informatie: www.straightaway.nl.