Uitslagen Indoor Concours Hippique Groningen weekend 21-22 december

ZUIDBROEK -  De tweede dag van het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen (zaterdag) stond in het teken van het vervolg van het springconcours in de klasse L.

Er werden vijf rubrieken verreden in deze klasse.

Finale springconcours klasse L

De finale werd gewonnen door Maureen Bonder met Hippo Assen Destenation, en werd in diezelfde finale tweede met Bidens Hb. In de kleine finale werd gewonnen door Joanne Kral met Coco Chanel Rv. Beste combinatie was Marit Hoekstra met Minardi.

Finale DCIG competitie

Traditioneel is één dag tijdens het CSI2* IICH Groningen voor de landelijke dressuurrubrieken klasse B t/m Z2. Zondag zijn de finales van deze DCIG competitie Paarden gereden. In de klasse B en L won Ilse Hummel met Eliwando de kür op muziek. Laura Zwart met Lumen Express werd tweede voor Marissa Spoor met Empire S. De kür op muziek in de klasse M en Z is gewonnen door Marjan Hooge met Fulltime voor Linda Kouwenhoven met Diva en Marloes Oosterhof met Asimone B. Evenals voorgaande jaren kwalificeren de beste combinaties van deze DCIG (Dressuur Competitie Indoor Goningen)-competitie zich voor de wedstrijd.

Meer informatie

De volledige uitslagen van deze dag zijn terug te vinden op www.iichgroningen.nl.