Nieuw trainingsconcept bij Sportclub SENS: de eGym-Cirkel

Hoogezand - Sportclub SENS in Hoogezand biedt sinds het begin van dit jaar een nieuw trainingsconcept aan: de eGym-Cirkel. Hiermee kan, stelt Sportclub SENS, snel, veilig en eenvoudig getraind worden.

Deze cirkelopstelling van acht volautomatische toestellen maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen. "De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van acht volautomatische toestellen", weet eigenaar Marleen Bosmann van Sportclub SENS. "De eGym-coach stelt eenmalig alle toestellen voor je in. Al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart."

Intuïtieve touchdisplay

"Tijdens de training krijgen onze fitnessleden via het intuïtieve touchdisplay trainingsinstructies, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig."

3 Dagen vet verbranden

Bosmann is zeer enthousiast over de eGym-Cirkel . "Het unieke zit hem tevens in de verschillende trainingsmethodes met effectieve periodisering op de eGym-Cirkel. Door middel van de verhoogde excentrische weerstand wordt de vetverbranding zo goed gestimuleerd dat het lichaam nog 3 dagen lang vet blijft verbranden." "Bovendien worden via deze manier van trainen extra spieren opgebouwd, die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen. Dat is belangrijk want spieren maken je slank, sterk, beschermen je gewrichten en zorgen voor een betere houding."

Resultaatgarantie

Met dit trainingsconcept zet Sportclub SENS een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen. "Zeker tweederde van onze leden komt naar ons om fitter en slanker te worden. Daarom hebben we geïnvesteerd in deze effectieve manier van trainen. Omdat we overtuigd zijn van dit nieuwe concept, bieden we zowel bestaande alsook nieuwe leden een resultaatgarantie aan." Een afspraak voor een gratis proeftraining is te maken via 0598-322400. Meer informatie: www.sportclubsens.nl