Prima debuut nieuw lichting jongens Turninstituut Hoogezand

Hoogezand - Een nieuwe lichting jongens heeft zaterdag namens het Turninstituut in Hoogezand in Hoogeveen gedebuteerd in wedstrijdverband.

Bij de instappers (tot en met 10 jaar) eindigde Stan Kok als 5de in een deelnemersveld van 15. Rutger Perdon, Mart Klootwijk en Steven Kuipers eindigden verderop in de uitslag. Bij de benjamins (tot en met 8 jaar) deed Tyrell van Oosten van zich spreken. Hij werd 5de in een veld van 13 turners. Bij de pupillen 10 werd Jop Smilde 11de in een veld van 30 turners. Zijn clubgenoten Jorrit Repko, Miquel Mulder en Jesse Rubingh eindigden in de middenmoot. Bram Verberne maakte zijn rentree bij het westrijdturnen. Uitkomend in de 4de divisie (junior 1, 14/15 jaar) turnde hij een goede wedstrijd maar kon hij geen potten breken.

NK 3de Divisie

Zaterdag 7 februari zetten 4 ervaren Turninstituut-turners (Martijn en Wouter Wolfs, Olivier en Victor Bruinen) de eerste stappen richting NK in de derde divisie bij de junioren en senioren. Trainer Wytze Tiesnitsch zal dan ook aan de start verschijnen.