Nieuw merk trouwringen bij Juwelier Meijer in Hoogezand

Hoogezand - Juwelier Meijer in Hoogezand heeft de collectie trouwringen uitgebreid met een nieuw merk: Amorio.

De Amorio-collectie omvat gouden trouw- en vriendschapsringen in een goedkopere prijsklasse; er is al een setje trouwringen vanaf 369 euro. De ringen voldoen echter wel aan de kwaliteitseisen die Juwelier Meijer hanteert. De Amorio-collectie bestaat uit 12 paar gouden ringen in diverse moderne kleurstellingen en breedtes. "Een van de voordelen van deze collectie is de zeer snelle levertijd", stelt Jos Meijer. "Vaak kunnen de trouwringen al binnen 2 dagen geleverd worden. Bij andere merken moet men over het algemeen rekening houden met een levertijd van enkele weken."

Aller Spanninga

Behalve van Amorio verkoopt Juwelier Meijer trouwringen van de merken Flamingo, Fischer, Promises, Can en Aller Spanninga, Nederlands grootste trouwringenleverancier, waarvan de collecte helemaal ge-update is.

Actie

Genoeg redenen voor een leuke actie, vindt Juwelier Meijer. Vanaf 21 januari tot en met 1 maart wordt de damesring gratis voorzien van een briljant (diamant) ter waarde van maximaal 100 euro. De actie is geldig bij aankoop van een paar trouwringen en geldt op alle merken trouwringen in de collectie van Juwelier Meijer (met uitzondering van Amorio).