Burgemeester De Jonge leest voor in De Tovertuin in Foxhol

Foxhol - Burgemeester Peter de Jonge van Hoogezand-Sappemeer heeft woensdagochtend voorgelezen op peuterspeelzaal De Tovertuin in Foxhol.

Hij deed dit in het kader van Het Nationaal Voorleesontbijt, de traditionele start van De Nationale Voorleesdagen (21 tot en met 31 januari). Tijdens deze dagen zin er in de peuterspeelzalen en kinderdagverblijven van Timpaan Kindercentra extra voorleesactiviteiten.

Joepie

De kinderen van kinderdagverblijf Joepie in Hoogezand mochten woensdagochtend in pyjama naar de opvang komen. Terwijl de kinderen konden genieten van een lekker ontbijt las wethouder Oetra Gopal de kinderen voor uit het prentenboek 'Boer Boris gaat naar zee'.

De Kletskous

De peuterspeelzalen en kinderdagverblijven in Hoogezand-Sappemeer brengen in de week van 2 tot en met 6 februari een bezoek aan een voorstelling van poppentheater 'De Kletskous'. De voorstelling heeft een link met het prentenboek 'Boer Boris'. De voorstellingen vinden plaats in de bibliotheek op woensdag 4 februari om 14.00 uur en om 15.00 uur en op donderdag 5 februari van 9.30 tot 10.00 uur.