Gratis training in het signaleren van kindermishandeling

Hoogezand - In de kantine van de Europahal in Hoogezand wordt donderdag 19 februari een gratis training gegeven in het signaleren van kindermishandeling. De training is bedoeld voor vrijwilligers.

Binnen verenigingen actieve coaches, trainers of begeleiders krijgen informatie en handvatten om kindermishandeling te signaleren en bespreekbaar te maken. De training is georganiseerd door het Vrijwilligerscollege Hoogezand-Sappemeer, in samenwerking met het YMCA jeugdwerk.

Vrijwilligerscollege

Het Vrijwilligerscollege is een nieuw initiatief van het Steunpunt Vrijwilligerswerk, onderdeel van Kwartier Zorg & Welzijn. Het college is mogelijk gemaakt met financiële steun van het Skanfonds. Het biedt alle vrijwilligers en –organisaties in Hoogezand-Sappemeer via groepstrainingen of individuele begeleidingen de mogelijkheid zich (verder) te ontwikkelen in het vrijwilligerswerk .

Aanmelden

De training duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn geen kosten aan de training verbonden, maar aanmelden is wel vereist. Dit kan via steunpuntvrijwilligers@kwartierzorgenwelzijn.nl of 0598-364900. http://youtu.be/b_E_8viKNIQ