Nederlagenreeks bij voetbalvereniging Kwiek in Hoogezand

Hoogezand - Het kunstgras van VV Kwiek op Sportpark De Kalkwijck in Hoogezand vormt dit voorjaar het decor voor de Kwiek Nederlagenreeks.

Een enthousiaste groep vrijwilligers, met voorzitter Willem Waals, oud-hoofdtrainer Jacob Lubben en Anna Stol als drijvende krachten, heeft enkele vooraanstaande clubs weten te strikken voor deze Kwiek Nederlagenreeks.

Tegenstanders

De vijfdeklasser komt de komende maanden in actie tegen clubs als Viboa, Groninger Boys en PKC’83. De tegenstand komt echter ook van binnen de gemeentegrenzen van Hoogezand-Sappemeer. VV Hoogezand en de kraaien van HSC zullen namelijk ook deelnemen aan deze wedstrijdenreeks.

Nederlagentoernooi

De 3 tegenstanders die de ploeg van hoofdtrainer Johan Rieks, die onlangs zijn contract met 1 seizoen verlengd heeft, de grootste nederlaag toedienen, worden uitgenodigd voor Kwiek Nederlagentoernooi aan het einde van het seizoen. Op dit toernooi wordt gestreden een goed gevulde prijzenpot.

Programma

De Kwiek Nederlagenreeks gaat dinsdag 10 februari van start met de derby tegen VV Hoogezand. Daarna treden de geelhemden aan tegen Vibo (17 februari), PKC '83 (3 maart), Groninger Boys (10 maart) en HSC (7 april). De wedstrijden beginnen steeds om 19.30 uur. Meer informatie: www.vvkwiek.nl