Kookworkshops Indonesische-Aziatische keuken bij Satu Budaya

Hoogezand - Stichting Satu Budaya uit Hoogezand start woensdag 4 maart met een nieuwe serie kookworkshops.

Onder leiding van docent Eduard van Krieken leren de deelnemers Indonesische/ Aziatische gerechten te bereiden. Ook geeft de docent informatie over de geschiedenis van de Indonesische/ Aziatische keuken. Na het koken worden de zelfgemaakte gerechten/ specialiteiten gezamenlijk genuttigd.

Gevorderden en beginnelingen

Net als bij de vorige serie workshops wordt in de nieuw ‘cursus’ onderscheid gemaakt tussen gevorderden en beginnelingen. De beide groepen krijgen in verschillende lokaal les. De gevorderden leren onder meer specifieke gerechten en snacks te maken.

Dr. Aletta Jacobs College

De kookworkshops vinden plaats op de woensdagen 4 maart, 11 maart, 18 maart en 25 maart; van 18.00 tot uiterlijk 22.30 uur (inclusief opruimen/ schoonmaken). Plaats van handeling is het hoofdgebouw van het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand.

Aanmelden

Deelname kost € 80 (inclusief het lesmateriaal). Een inschrijfformulier kan worden aangevraagd bij Wally Schwab (050-54112979). Mailen kan ook: stichtingsatubudaya@gmail.com. Er kunnen maximaal 24 mensen deelnemen; 12 beginnelingen en 12 gevorderden.