Nieuwe eigenaar voor Telecombinatie Hoogezand

Hoogezand - Telecombinatie Hoogezand, gevestigd in winkelcentrum De Hooge Meeren, heeft een nieuwe eigenaar. Willem Westerbrink (34) heeft de zaak vorig jaar oktober overgenomen, samen met het filiaal in Delfzijl.

Westerbrink werkte 6 jaar bij de toenmalige KPN-winkel in Delfzijl, om vervolgens verschillende managementfuncties te bekleden bij telecomprovider T-Mobile. Nu is hij dus eigenaar van Telcombinatie Hoogezand en Delfzijl. "Vooral onze persoonlijke benadering gooit hoge ogen in de regio", weet Westerbrink "In een tijd waarin dit niet altijd meer zo vanzelfsprekend is, is dit een onderscheidende factor."

Ideeën ten uitvoer brengen

Met de overname is zijn droom uitgekomen: "Als je al geruime tijd in loondienst werkt in de telecombranche ontwikkel je vanzelf ideeën over hoe het in de winkel beter kan. Deze ideeën kan ik nu manier ten uitvoer brengen." Telecombinatie Hoogezand geeft onafhankelijk advies op het gebied van particuliere en zakelijke producten en diensten. Hiervoor staat een vast team van ervaren medewerkers klaar.