Afhaalmaaltijden in De Reensche Compagnie in Hoogezand

Hoogezand - Met een proeverij heeft het Hoogezandster wooncentrum voor ouderen De Reensche Compagnie vrijdag een nieuwe service gepresenteerd: de afhaalmaaltijd.

Manager algemene zaken Wim Kroeze van De Reensche Compagnie ziet de afhaalmaaltijd als alternatief voor de maaltijdservice. "Mensen hoeven niet meer thuis te blijven wachten tot de maaltijdservice langskomt, maar kunnen elke dag – tussen 10.00 en 14.00 uur - uit diverse maaltijden kiezen", legt hij uit. Om eraan toe te voegen dat deze service voor zowel de bewoners van De Reensche Compagnie als voor buurtbewoners bedoeld is.

Gevarieerde keuze

"Iedere dag is er een gevarieerde keuze", weet Kroeze. "Ook kan uit drie verschillende porties gekozen worden. De maaltijd kan bovendien worden gecompleteerd met soep vooraf, salade of dessert na." De maaltijden kunnen koelvers worden meegenomen naar huis. De maaltijd kan echter ook in De Reensche Compagnie geconsumeerd worden. De maaltijden zijn verkrijgbaar vanaf 3,95 euro. Met een stempelkaart kan voor een gratis maaltijd worden gespaard. Vier stempels volstaat. In het eerste weekend werden vijftig maaltijden verstrekt.