Loods 51 in Hoogezand nu voor 'men' & 'WOMEN'

Hoogezand - "Het was 4 weken knallen", blikt Remie Groeneveld van Loods 51 terug op een ingrijpende verbouwing. De winkel werd uitgebreid, opnieuw ingericht én voorzien van een damescollectie.

Loods 51 Men & Women verkoopt sinds donderdag ook 'stoere maar vrouwelijke' damesmode van merken als G-Star, Garcia, PENN&INK, 10DAYS, Superdry, Mavi Jeans en Khujo. "De collectie is superenthousiast ontvangen", vertelt Remie Groeneveld. "We hebben donderdag, vrijdag en zaterdag ontzettend goed verkocht."

Nieuwe klanten

Onder de klanten veel partners van de vaste (mannelijke) klanten van de in Martenshoek gevestigde winkel. Groeneveld: "Maar we hebben ook veel nieuwe klanten ingeboekt. Vrouwen bijvoorbeeld die gewend waren via het internet te kopen." Behalve de collectie is ook de verbouwing positief ontvangen, zegt Groeneveld.

Binnenhuisarchitecte

"Omdat we gebruik hebben kunnen maken van de diensten van binnenhuisarchitecte Sharina Tiggelaar, komt het resultaat heel erg overeen met wat we vooraf in gedachten hadden. Voor de damesafdeling zijn dezelfde materialen gebruikt als voor de herenafdeling. Het heeft ook dezelfde sfeer. Maar waar op de herenafdeling alles donker is, is het bij de dames licht."

Mooi in verhouding

Groeneveld noemt de vernieuwde winkel 'groter dan gedacht'. "De winkel is heel mooi in verhouding. Twee etalageruiten links, twee etalageruiten rechts. Mooie vierkante ruimte. Hoge plafonds. Veel lucht. Ik ben er heel blij mee."