Nieuw trainingsconcept ‘eGym-Cirkel’ bij Sportclub SENS slaat aan

Hoogezand - Sportclub SENS in Hoogezand lanceerde 3 maanden geleden het trainingsconcept eGym-Cirkel.

Sindsdien staat de telefoon roodgloeiend en zijn de leden en nieuwe bezoekers erg enthousiast over deze nieuwe manier van trainen. De eGym-Cirkel is een Duits concept dat meer resultaat in minder tijd belooft. “We wisten wel dat we iets unieks in huis gehaald hadden op het gebied van fitheid en vitaliteit", vertelt Marleen Bosmann van Sportclub SENS. "En natuurlijk weet je dat steeds meer mensen bewust bezig zijn met hun gezondheid, maar deze opkomst hadden we niet verwacht. Onze agenda staat bijna helemaal vol en de leden zijn razend enthousiast.”

eGymmen

Iedereen die kennismaakt met ‘eGymmen’ geeft enthousiaste reacties. “Het is ideaal: ik hoef geen gewichten of zittingen in te stellen. Dat doen de toestellen automatisch. En omdat ik per minuut een ander toestel moet doen, is het afwisselend en leuk. Bovendien voel ik me beter dan ooit tevoren!”, laat een van de Sportclub SENS-leden optekenen.

Kennismakingsaanbieding

Vanwege de enorme toeloop heeft Sportclub SENS de kennismakingsaanbieding verlengd tot 31 maart. Iedereen die graag fitter en vitaler wil worden, maar weinig tijd heeft en eigenlijk niet echt van sporten houdt,kan de eGym-Cirkel 6 keer gratis en vrijblijvend uitproberen. Belangstellenden kunnen een afspraak maken via 0598-322400. Meer informatie: www.sportclubsens.nl