Sparen voor korting op dagje uit en kleurwedstrijd bij Jumbo

Hoogezand-Sappermeer - Het is lente: dé tijd om er met het hele gezin op uit te gaan.

Daarom start bij alle winkels van Jumbo en C1000 een grote spaaractie. Klanten kunnen tot en met 12 mei sparen voor korting op meer dan 40 dagjes uit naar dierentuinen, pretparken en musea. Naast een groot aantal parken in Nederland – van Safaripark Beekse Bergen tot Attractiepark Duinrell – kunnen klanten dit jaar voor het eerst ook met de hoogste korting naar diverse Belgische en Duitse dagattracties zoals Plopsa Indoor en Moviepark Germany.

Uit-zegel

Klanten ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen 1 Uit-zegel. Wie 5 zegels heeft gespaard, heeft een volle spaarkaart en kan daarmee via Jumbo.com een dagje uit naar keuze reserveren. De korting kan oplopen tot 15 euro en is het hele jaar geldig.

Kleurwedstrijd

Voor kinderen was een kleurwedstrijd uitgeschreven. Deelnemende kinderen konden hiermee een dagje uit voor het hele gezin winnen. Romy Verlangen won de kleurwedstrijd van Jumbo Hoofdstraat en verdiende daarmee 5 toegangskaarten voor Walibi. Elise Serebryanik won bij Jumbo Sappemeer en kreeg 5 toegangskaarten voor Dierenpark Emmen. En José Groenwold won 5 kaartjes voor Walibi door de kleurwedstrijd van Jumbo Hoogezand (Martenshoek) te winnen. De prijzen zijn inmiddels uitgereikt door de hoofdcaissières Ayla en Brigit.