De vaart in Vosholen: oplevering 6 woningen aan de Tuinderij

Hoogezand - Hegeman Noord BV heeft vrijdag de tweede fase met 6 rijwoningen aan de Tuinderij in de groene wijk Vosholen in Hoogezand opgeleverd. Wethouder Ger Lindeman overhandigde de eerste sleutel aan een van de nieuwe bewoners: René Bosscher.

De woningen aan de Tuinerij staan niet alleen in een ruime en groene omgeving, ze zijn ook nog eens ‘groen' gebouwd. Door gebruik van te maken van vloerverwarming en kunststof kozijnen in combinatie met HR ++ beglazing, zijn de woningen zeer energiezuinig en onderhoudsarm. De kopers hebben hun woning naar eigen wens kunnen aanpassen. Zij zijn afkomstig uit de regio. Het betreft voornamelijk jonge tweepersoons huishoudens.

Halfvrijstaande woningen

Momenteel zijn in de Tuinderij nog twee halfvrijstaande woningen in aanbouw. Naar verwachting kunnen deze woningen begin mei worden opgeleverd. Er zijn op dit moment nog slechts twee woningen beschikbaar. De gemeente Hoogezand biedt de mogelijkheid voor het verstrekken van een starterslening waardoor het voor starters extra aantrekkelijk kan zijn een woning te kopen. Meer informatie: jan@bosmaenschuur.nl www.vosholen.nl