Kinderen uit Vosholen geven promotiebord kleur

Hoogezand - BPD Ontwikkeling BV nodigt kinderen uit de wijk Vosholen in Hoogezand en Sappemeer uit een tekening van hun buurt te maken.

"Bij de ingang van de wijk komt een nieuw promotiebord te staan", vertelt Renée van de Beek van BPD. "Hoe leuk is het als de kinderen uit de buurt dat bord kleur geven? Zij kennen Vosholen immers het best, omdat ze er wonen, spelen of vaak doorheen fietsen." Kinderen mogen zelf weten wat voor tekening ze maken. "Je kunt bijvoorbeeld laten zien hoe je slaapkamer eruitziet of waar je graag speelt", aldus Renée. "Zet je tekening op de foto, stuur hem naar info.vosholen@bpd.nl en bewaar hem vervolgens goed. Op 17 april zoeken we een paar creaties uit om op het promotiebord te gebruiken."

Vosholen

Vosholen is een nieuwbouwwijk in Hoogezand-Sappemeer. De Ontwikkelingscombinatie Vosholen CV is een samenwerkingsverband van de ontwikkelende partijen Bemog Projectontwikkeling BV, AM BV en BPD Ontwikkeling BV die de woningbouwlocatie Vosholen ontwikkelt en realiseert. In totaal komen er ongeveer 650 woningen, waarvan ruim 80 % is gerealiseerd. Meer informatie: www.vosholen.nl