Kral keert terug in Hoogezand

Hoogezand - Onder de naam Kralphoto opent Ralph Kral zaterdag 11 april een pasfotostudio in Hoogezand.

Deze naam zal bij veel mensen in Hoogezand-Sappemeer een belletje doen rinkelen; naast het voormalige gemeentehuis aan de Hoofdstraat was immers jaren een fotowinkel met dezelfde naam gevestigd. Fotograaf Ralph Kral is de kleinzoon van de oprichter van de landelijke fotoketen Kral. Hij heeft 15 jaar ervaring in het maken van pasfoto's en ziet mogelijkheden in het winkelcentrum de Hooge Meeren.

Pasfoto's

"Pasfoto's worden voor allerlei documenten gemaakt", vertelt de ervaren fotograaf. "Denk hierbij aan een paspoort, rijbewijs, sportpas, bedrijfspas, cv of social media. Het verzenden per e-mail is een van de opties, waardoor alles gemakkelijk bruikbaar is.'

Shop-in-shop

De pasfoto's worden met de modernste apparatuur en software gemaakt. Daarmee voldoen ze aan alle gestelde eisen. Kralphoto is een shop-in-shop in de bestaande Wereldwinkel. Een bijkomend voordeel is dat zijn klanten ideeën kunnen opdoen voor een cadeau of ander product uit ontwikkelingslanden.

Win-winsituatie

Ralph Kral noemt zijn initiatief een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. Het voordeel voor de klant? Kral zit net als in het verleden opnieuw bij het gemeentehuis. Tegenover de plek waar de legitimaties aangevraagd worden.

Ger Lindeman

Wethouder Ger Lindeman is zaterdag om 10.00 uur de eerste klant. Daarmee is de shop van Ralph Kral officieel geopend. En uiteraard krijgt de wethouder een pasfoto die aan alle gestelde eisen voor een nieuw paspoort voldoet.