E-bike Voorlichtings- en Opstapdagen bij Floris Fietsen in Hoogezand

Hoogezand - Het in Martenshoek gevestigde Floris Fietsen bestaat deze maand 1 jaar. Dat wordt vrijdag 10 en zaterdag 11 april gevierd met de zogenaamde E-bike Voorlichtings- en Opstapdagen.

Mensen kunnen tijdens deze E-bike Voorlichtings- en Opstapdagen vrijblijvend proef rijden met verschillende elektrische fietsen. Aldus kan het verschil tussen fietsen met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor worden getest. "Of een fiets echt bij iemand past, weet zo iemand pas na een uitgebreide proefrit. Ook goede voorlichting is belangrijk. Bijvoorbeeld over de accu. Met als kernvraag: hoe ver kom ik daarmee?", weet Floris van Soldt van Floris Fietsen. Wie tijdens de E-bike Voorlichtings- en Opstapdagen een e-bike koopt, krijgt voor 50 euro aan accessoires cadeau.

E-bike Service Centrum

Floris Fietsen is uitverkoren tot E-bike Service Centrum Hoogezand-Sappemeer. En daar zijn ze maar wat trots op in Martenshoek. Maar Floris Fietsen is meer dan e-bikes. Het jonge bedrijf verkoopt fietsen van A-merken als Trek, Qwic, Cortina, Kreidler, RIH en Votani. "Sportieve fietsen maar ook retro en klassiek, boodschap of toertocht", zegt Van Soldt. "En natuurlijk kan men hier ook voor kinderfietsen terecht." Verder staat Floris Fietsen voor vakkundige en uitgebreide uitleg over de fietsen, reparatie van alle fietsen (met gratis leenfiets), en gratis haal- en brengservice. Zie voor meer informatie over Floris Fietsen de vernieuwde website www.florisfietsen.nl.