Annemarie Kuiper uit Sappemeer finaliste Miss Beauty of Groningen

Sappemeer - Annemarie Kuiper uit Sappemeer heeft zich, net als Jennifer Roodbergen uit Foxhol, geplaatst voor de finale van Miss Beauty of Groningen.

"Ik ben uitgekozen als één van de finalisten. Dat houdt in dat ik op 14 juni de finale in MartiniPlaza mag meemaken", vertelt de 20-jarige Annemarie. "We mochten onszelf in groepjes van 4 of 5 kandidaten voorstellen aan de jury, die ons op hun beurt ook wat vragen stelden." "Na deze voorstelronde kregen we de tijd om ons om te kleden in bikini, waarna we eerst een instructie kregen van de internationale catwalk-trainer Reggie Henriquez en demonstraties kregen van winnende missen. Dit was ontzettend leuk en leerzaam." "Daarna mochten we weer in groepjes voor de jury verschijnen om ons van onze beste kant te laten zien."

Blij verrast

"Vervolgens werd er een eerste selectie gemaakt uit de deelneemsters. Ik was blij verrast dat ik door de eerste ronde was gekomen, maar ik was er natuurlijk nog niet. De overgebleven kandidaten kregen allemaal een vraag in het Engels." "Daarna was het wachten, wachten, wachten en nam de spanning toe. Er werden 8 finalisten voor Miss Beauty of Groningen gekozen en 8 voor Miss Teen of Groningen. Ik was ontzettend blij toen mijn nummer werd geroepen en ik de mooie sjerp in ontvangst mocht nemen." "Vanaf nu kan er gestemd worden op de finalisten. Dit telt voor 30 % mee in de finale, dus een beetje hulp is altijd welkom. Dit kan door Poll Groningen Annemarie naar 3010 te sms'en." Meer informatie: www.missbeautynetherlands.com