Vrijwilligers de Zonnebloem Hoogezand-Sappemeer verkopen loten

Hoogezand - Vrijwilligers van de afdeling Hoogezand-Sappemeer van de Zonnebloem gaan tot 13 september met Zonnebloemloten langs de deuren in Hoogezand-Sappemeer.

De loten kosten 2 euro per stuk. Met de opbrengst van de loterij organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Een deel van de opbrengst gaat naar projecten, aangepaste vakanties en dagactiviteiten die de Zonnebloem landelijk organiseert. Ook gaat een belangrijk deel van de opbrengst naar de activiteiten in en rond Hoogezand-Sappemeer. Hierbij valt te denken aan de viering van het 40-jarig bestaan van de afdeling Hoogezand-Sappemeer op 5 juni.

Geldprijzen en gratis puzzelboek

Wie een lot koopt, maakt kan op een van de 5000 geldprijzen; de hoofdprijs is € 15.000. Verder krijgt iedereen die een lot koopt een Denksport-puzzelboek, met 96 puzzels. Het puzzelboek gratis is aan te vragen via de website van de Zonnebloem.

Trekking

Zonnebloemloten zijn tot half oktober ook te bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij. De trekking van de loterij is op 26 oktober.