Informatiebijeenkomst De Midden-Groningse Uitdaging

Hoogezand - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Kwartier Zorg & Welzijn houdt dinsdag 12 mei een informatiebijeenkomst over De Midden-Groningse Uitdaging.

Stichting De Midden-Groningse Uitdaging is een nieuw regionaal ondernemersnetwerk dat bedrijven uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen in de regio te ondersteunen. Stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven kunnen bij De Midden-Groningse Uitdaging een aanvraag indienen voor menskracht (handjes, creativiteit, kennis en kunde) en materialen (spullen, ruimtes) maar nooit om geld.

Vragen als uitdaging

De officiële oprichtingsbijeenkomst staat gepland voor donderdag 4 juni. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Kwartier Zorg & Welzijn is samen met De Midden-Groningse Uitdaging op zoek naar vragen die tijdens deze officiële oprichtingsbijeenkomst als uitdaging voorgelegd kunnen worden aan de aanwezige ondernemers. Alle maatschappelijke organisatie uit Hoogezand Sappemeer met een langgekoesterde wens kunnen deze mailen naar steunpuntvrijwilligers@kwartierzorgenwelzijn.nl.

Vrije inloop

Organisaties hoeven zich niet aan te melden voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 12 mei. Tussen 16.00 en 19.30 uur zitten 2 medewerkers van het steunpunt en de manager van De Midden-Groningse Uitdaging klaar om alle vragen te beantwoorden en eventueel te helpen met het formuleren van een goede vraag. Deze vrije inloop is bij Kwartier Zorg & Welzijn aan de Laan van de Sport 2 in Hoogezand.