Jolanda Djasmadi wint complete make-over bij Newlands Casuals

Hoogezand - Jolanda Djasmadi uit Hoogezand heeft een make-over ter waarde van 615 euro gewonnen bij Newlands Casuals in Hoogezand.

Newlands Casuals luidde het nieuwe modeseizoen eind maart in met zijn zogenaamde Make-Over Days. Klanten maakten kan op een complete make-over door hun kassabon in te leveren bij Newlands Casuals in Hoogezand.

Cadeaupakket

Uit de honderden ingeleverde kassabonnen selecteerde de notaris vervolgens 1 winnende kassabon, die van Jolanda Djasmadi. Het leverde haar een mooi cadeaupakket op, met cadeaus beschikbaar gesteld door Newlands Casuals, Lincherie, Kaashuis Wrongel, De Knipscheer, Schoonheidssalon & Pedicuresalon Jacqueline en Schott Schoenen (Veendam).

Genieten

"Hierdoor kan ze de komende tijd genieten van een complete outfit, een lingerieset, een luxe kaasmand, een kappersbehandeling en een ontspanningsbehandeling, én mag ze nieuwe schoenen uitzoeken", weet bedrijfsleidster Sabine Raven van Newlands Hoogezand. “Het is elke keer weer een feest om zo'n geweldige prijs uit te mogen reiken.”