Goud voor TSV Hoogezand in Sörup

HOOGEZAND -  In het Duitse Sörup werd tijdens het Pinksterweekend het internationale trampolinetoernooi Ostseepokal 2015 gehouden.

Er dede 350 springers uit verschillende landen in Europa aan mee.

Uitslagen TSV Hoogezand individueel

Ook trampolinevereniging TSV Hoogezand reisde met 13 springers af naar Duitsland. Bij de individuele wedstrijden op zaterdag eindigden in de categorie Jeugd C meisjes Jet Hindriks als 33e, Anouk Dreijer als 35e en Silke Groendijk als 62e van de 80 deelneemsters. In de categorie Jeugd B meisjes behaalde Jennifer Kuipers de 27e plaats en Manon Vonk werd 33e van de 47 deelneemsters. In de categorie Jeugd B meisjes Elite behaalde Milou Martoredjo de 12e plaats van de 28 deelneemsters. In de categorie Jeugd A meisjes werden Cindy van der Meij 11e, Joska Groendijk 27e en Marcella van der Meij 28e van de 32 deelneemsters. In de categorie Volwassenen dames werd Janine Doorenbos 16e en Esther van Voorthuizen 37e van de 43 deelnemers. In de categorie Volwassenen heren werd Kevin Suurd 4e en Tomer Berlinsky 21e van de 24 deelnemers.

Uitslagen TSV Hoogezand synchroon springen

’s Zondags werd er gestreden om de beste synchroonplaatsen. In de categorie Jeugd C werd het koppel Jet Hindriks en Silke Groendijk 25e en het koppel Anouk Dreijer en Jennifer Kuipers 40e. In de categorie Jeugd A meisjes veroverden Cindy van der Meij en Milou Martoredjo goud. Manon Vonk en Marcella van der Meij werden 9e in deze categorie. In de categorie Volwassenen dames sprongen Esther van Voorthuizen en Carlijn Blekkink (TSH Heerenveen) zich naar zilver, terwijl Joska Groendijk en Janine Doorenbos 14e werden. In de categorie Volwassenen heren werden Kevin Suurd en Tomer Berlinsky 6e. Ook was er een onderdeel mixed-sychroon, waarbij samen en heren samen springen, Hierbij eindigden Kevin Suurd en Carlijn Blekkink (TSH Heerenveen) als 2e.