Expositie Margriet Hoekstra in de Graankorrel

HARKSTEDE - In de Graankorrel, Hoofdweg 65 te Harkstede, wordt zaterdag 13 juni een expositie van Margriet Hoekstra geopend.

U bent van harte welkom voor een kopje koffie of thee en een kennismaking met Margriet. Zij is vanaf 14.00 uur aanwezig om haar werk toe te lichten.

Expositie van Margriet Hoekstra in de Graankorrel

Schippersdochter Magriet Hoekstra (1954) groeide op in Delfzijl, maar woont sinds 2013 in Harkstede. Ze is 15 jaar geleden begonnen met schilderen, heeft les gehad van Coor Muller en tegenwoordig van Laurens Boersma in Annerveenschekanaal. "De laatste jaren schilder ik alleen nog met olieverf, dit materiaal geeft mooie intense kleuren. Meestal schilder ik landschappen. Het mooie van schilderen is dat je helemaal opgaat in waar je op dat moment mee bezig bent en dat de alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond verdwijnen."

Naar de expositie

De expositie is na 13 juni elke tweede zaterdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur te bezichtigen, tegelijk met “Rondje Harkstede” waarbij ook de monumentale kerk en de boekenmarkt open zijn.