Fanfarekorps Juliana 14 juni in het Gorechtpark

HOOGEZAND -   Chr. Fanfarekorps Juliana geeft zondag 14 juni 2015 een concert op het terras van het NME-gebouw in het Gorechtpark te Hoogezand.

Een mooie gelegenheid om een bezoek te brengen aan de natuurtuin en de kinderboerderij in combinatie met prachtige muziek. Het natuurhuis ’t Gooregt is open vanaf 13.30 uur.

Fanfarekorps Juliana treedt 14 juni op

Chr. Fanfarekorps Juliana is op 1 juli 1911 opgericht en sinds 2000 staat het korps onder leiding van dirigent Bauke Burghgraef, nu tijdelijk door Peter Nijland. Het fanfarekorps geeft jaarlijks diverse concerten. Zo is het korps te beluisteren geweest tijdens concerten in samenwerking met Muziekvereniging In Corpore uit Wagenborgen en in december 2014 met het Et cantorum kwartet. Verder hebben ze vorig jaar gespeeld op het Kartonfestival en voor de Rotaryclub in Sappemeer, het oogstfeest in Haren en Samen aan tafel in Hoogezand. Ook begeleid de kopergroep van het korps jaarlijks een aantal kerkdiensten. Door de instroom van jonge leerlingen is het korps nog steeds springlevend en speelt het een gevarieerd repertoire, van klassiek tot populair. Wanneer de weersvoorspelling voor zondag heel slecht zijn zaterdagmiddag worden besloten het concert af te lassen. U kunt dit zondagmorgen op de website www.nme-hs.nl lezen.