Open dag vavo Alfa-college

REGIO - Soms kan een leerling de opleiding op zijn huidige school niet afmaken maar kiest hij voor versneld een diploma of deelcertificaten halen via vavo (= voortgezet algemeen volwassenen onderwijs).

Voor deze groep leerlingen is er op dinsdag 23 juni een Open dag vavo van 17.00-19.00 uur bij het Alfa-college in Groningen, locatie Admiraal de Ruyterlaan 2.

Open dag vavo Alfa-college

Via vavo is het mogelijk een VO-diploma of deelcertificaten in één of twee jaar te halen. Leerlingen en hun ouders of verzorgers zijn van harte welkom voor meer informatie. Er is ruime gelegenheid vragen te stellen aan docenten en loopbaanbegeleiders van Alfa-college vavo. Bij het Alfa-college kunnen leerlingen terecht voor de volgende dagopleidingen: • versnelde éénjarige vmbo-tl • versnelde voltijd/deeltijd havo • versnelde éénjarige vwo Eisen voor vava Toelating is afhankelijk van vooropleiding, vakkenpakket, cijfers, mogelijkheden, inzet, studiehouding, motivatie en leeftijd. Leerlingen die 16 jaar of ouder zijn en op een school voor voortgezet onderwijs zitten kunnen VAVO volgen als hun school daarmee akkoord gaat. Wie 18 jaar of ouder is zonder startkwalificatie kan een diploma of benodigde deelcertificaten halen. Kijk voor meer informatie op www.alfa-college.nl.