Service apotheek ’t Hooge Zand hoogste klanttevredenheid

HOOGEZAND - 12 Apotheken ontvingen deze week een consumentenprijs in de vorm van een Regio Service Award van reviewplatform Opiness.nl voor het leveren van beste service aan klanten in hun provincie.

Service apotheek ’t Hooge Zand in Hoogezand is in de regio Groningen de winnaar geworden. Zij kregen een 9,0 gemiddeld over 245 reviews.

Reactie ’t Hooge Zand

De persoonlijke benadering van deze apotheek maakt klanten zeer tevreden. Ook is terug te lezen dat deze apotheek veel aandacht besteedt aan goed advies en goede uitleg, wat gewaardeerd wordt door haar klanten. Apothekers van apotheek ’t Hooge Zand mevrouw Brink, mevrouw Oosterhof en mevrouw De Vries over het winnen van de service award: “We zijn in de afgelopen jaren al drie keer uitgeroepen tot Beste Apotheek van Nederland. Dat we daar deze prijs voor klanttevredenheid aan toe kunnen voegen, is echt een kroon op ons werk! Je in de patiënt inleven en doorvragen is ons geheim. Samen met de patiënt en de huisarts vormen we een team, waarbij de patiënt echt betrokken wordt bij zijn geneesmiddelengebruik. We merken dat deze samenwerking erg gewaardeerd wordt door de patiënten.”