Informatieavond over toekomst van de zorg en bouw nieuw ziekenhuis OZG

ZUIDBROEK - De Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) en Zorgbelang Groningen organiseren voor donderdag 25 juni een informatieavond over de toekomst van de zorg en de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Scheemda.

De avond vindt plaats in dorpscentrum De Broeckhof, WA Scholtenweg 18 in Zuidbroek en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

Nieuwbouw in Scheemda

De OZG is bezig met plannen om een nieuwe ziekenhuis te bouwen in Scheemda. De huidige locaties in Winschoten en Delfzijl zullen dan gesloten worden. Het is een noodzakelijke stap om de kwaliteit van de ziekenhuiszorg in de regio ook voor de toekomst op hoog niveau te houden. Met dit nieuwe ziekenhuis ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden voor inwoners uit de regio. Bovendien zal de OZG de samenwerking met het UMCG structureel en sterk uitbreiden. Maar er zijn ook uitdagingen die opgelost moeten worden. Hoe gaat het ziekenhuis eruit zien? Hoe ontwikkeld de zorg zich de komende jaren? Hoe willen we ervoor zorgen dat patiënten zoveel mogelijk zorg dichtbij huis kunnen krijgen?

Informatieavond

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens informatieavond die de Ommelander Ziekenhuis Groep samen met Zorgbelang Groningen organiseert. "Tijdens deze avonden vertellen wij graag meer, maar willen wij ook van inwoners horen hoe ze aankijken tegen de nieuwe ontwikkelingen,"  aldus woordvoerder Rogier Brink van OZG.  "Er is bovendien alle ruimte voor het stellen van vragen."

Aanmelden voor de informatieavond

U kunt zich aanmelden via Zorgbelang: e-mail: werkplaats@zorgbelang-groningen.nl of telefoonnummer 050-5713999 (ma t/m do 10.00 – 16.00 uur). Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.gameemetozg.nl.