Burgemeester Thijsen ontvangt eerste couponboekje Zuidlaren

ZUIDLAREN - , TYNAARLO -  Burgemeester van Tynaarlo Marcel Thijsen ontving donderdag 11 juni het allereerste couponboekje Zuidlaren.

Met het boekje hebben inwoners en bezoekers van Zuidlaren speciale Zuidlaarder aanbiedingen bij de hand. Zo wordt het nog leuker winkelen, eten, drinken en ontspannen in en om Zuidlaren.

Inhoud couponboekje

Het couponboekje bevat onder andere korting bij modezaken, een bon voor een gratis tweede bolletje ijs en coupon voor een voordeliger zwemkaartje bij Aqualaren. Ook komen belevenissen op en rond het Zuidlaardermeer ruim aan bod.

Marketing Zuidlaren

De gids is een initiatief van Marketing Zuidlaren en kwam tot stand in nauwe samenwerking met Zuidlaarder ondernemers en Verenigd Ondernemen Zuidlaren (VOZ). De uitgave is - naast bijvoorbeeld het recent gelanceerde zuidlaren.nl - een van de manieren die ervoor moet zorgen dat Zuidlaren een nog grotere trekpleister wordt. Mariëlle Bakker, voorzitter Marketing Zuidlaren: "In Zuidlaren komen de goede dingen samen. Wandelen, fietsen, watersporten, maar vooral ook stijl en gezelligheid. Zo is winkelen in Zuidlaren verrassend en gezellig. Lifestyle, woonaccessoires, boeken, bloemen, speciale cadeaus, mode, kappers, doe-het-zelf en patisserie: Zuidlaren heeft het allemaal. Het couponboekje Zuidlaren maakt het nog aantrekkelijker alle mooie dingen van Zuidlaren te ervaren. Zo zorgen we er voor dat inwoners en gasten van Zuidlaren, het dorp blijvend weten te vinden.’

Waar te koop

Het couponboekje is kost € 5,- en is te koop bij het Tourist Info Punt (TIP) of via naarzuidlaren.nl. Het TIP is gevestigd in aan de Verlengde Hondsrugstraat 12a, Tynaarlo.