Bindweefselmassages bij Schoonheidssalon Diana Viet

HOOGEZAND - Huidverbeteringsspecialisten Diana Viet en Floor Kingma zijn afgelopen week met vlag en wimpel geslaagd voor het examen bindweefselmassage van het topmerk hannah.

Bindweefselmassages zijn geliefd bij bekende Nederlanders zoals Wendy van Dijk en Carice van Houten, maar u kunt deze behandeling nu ook ondergaan bij Schoonheidssalon Diana Viet.

Bindweefselmassage bij Schoonheidssalon Diana Viet

"We zijn de enige schoonheidssalon in Hoogezand-Sappemeer die deze behandeling aanbiedt,"  vertelt Diana Viet. "De bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die werkt tot in de diepere huidlagen met als doel een duidelijk zichtbare huidverbetering. Als we ouder worden gaat op sommige plaatsen het bindweefsel verkleven. Ook de aanmaak van collageen en hyaluronzuur wordt minder, waardoor de huid op den duur verliest aan stevigheid en veerkracht. Eén van de methodes om dit te stimuleren is de hannah Bindweefselmassage. Het is een fantastische aanvulling op ons huidverbeterende assortiment!"

Bindweefselmassage tegen huidveroudering

De behandeling is goed toepasbaar bij huidveroudering, littekens, pigmentvorming en bij een vale, vermoeide of slecht doorbloedde huid. Maar ook preventief zorgt bindweefselmassage voor vertraging van het ouderdomsproces. Ter introductie van de bindweefselmassage is er op dit moment een aanbieding geldig, die op de site van de salon te vinden is. Schoonheidssalon Diana Viet behaalde vorig jaar de tweede plaats bij de nationale Beauty Awards Beste Schoonheidssalon van Nederland. Meer informatie over de salon kunt u vinden op www.dianaviet.com