Geslaagd schoolreisje voor peuters van de Tovertuin

FOXHOL -  De kinderen van peuterspeelzaal de Tovertuin in Foxhol zijn donderdag 25 juni naar de speeltuin in het Prinses Margrietpark geweest, ter afsluiting van het schooljaar.

Meer dan 20 kinderen en hun broertjes, zusjes, ouders en zelfs enkele opa's stapten op de fiets van Foxhol naar Sappemeer. De peuters konden zich helemaal uitleven op alle speeltoestellen. Tussendoor werd iedereen voorzien van zelfgemaakte traktaties en kregen de kinderen een ijsje. Niet alleen voor de kinderen was het erg geslaagd, ook voor de ouders was het fijn elkaar beter te leren kennen.

Nieuwe kleuters naar de Tovertuin

Na de zomervakantie starten weer veel kinderen op de peuterspeelzaal. Het thema 'knuffels' staat dan centraal. Timpaan Kindercentra werkt met thema's die dichtbij de beleving van peuters staan. De thema's vallen onder het voor- en vroegschoolse programma 'Startblokken van basisontwikkeling'. Dit is de voorloper van 'Startblokken' waarmee op veel basisscholen wordt gewerkt. De peuters zijn zo al enigszins vertrouwd met wat hun op de basisschool te wachten staat.

Tijdelijke actie bij aanmelding

Voor ouders die hun kind willen aanmelden bij een peuterspeelzaal van Timpaan Kindercentra geldt momenteel een leuke actie. Nieuwe klanten ontvangen bij aanmelding een verrassingstas t.w.v. € 50,-. Voor peuterspeelzaal de Tovertuin geldt momenteel een wachtlijst. Inschrijven kan echter altijd. Ook kan gekozen worden voor een van de andere 10 peuterspeelzalen in de regio Hoogezand-Sappemeer. De actie geldt ook bij aanmeldingen voor een kinderdagverblijf of gastouder van Timpaan Kindercentra. Kijk voor meer informatie op www.timpaankindercentra.nl/actie