Zomerbroezz'n voor een voordelig dagje uit met de bus

REGIO -  OV-bureau Groningen Drenthe en Qbuzz herhalen dit jaar de succesvolle campagne Zomerbroezz’n.

In de maanden juli en augustus kan een busreiziger de zogeheten Dal-Dagkaart, normaal op werkdagen na 09.00 uur geldig, ook voor 9.00 uur gebruiken in alle bussen in Groningen, Drenthe en Zuidoost Friesland.

Acties Zomerbroez'n 2015

Tijdens de Zomerbroez’n-periode van komende maanden mogen daarbovenop twee reizigers reizen met één Dal-Dagkaart. Bovendien kunnen met elke volwassene drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. De Dal-Dagkaart is voor € 10 te koop bij de chauffeur en bij diverse voorverkoopadressen. Dit jaar zijn in het kader van Zomerbroezz’n ook afspraken gemaakt met 25 attracties in het gebied, waaronder het Dierenpark Emmen, het Drents Museum te Assen, het Groninger Museum (Groningen), het Nationaal Busmuseum (Hoogezand) en het Gevangenismuseum (Veenhuizen). Reizigers met de Dal-Dagkaart krijgen op vertoon van deze kaart entreekorting bij deze 25 attracties.

Goedkoop reizen

Het OV-bureau Groningen Drenthe, Qbuzz en de deelnemende attracties bieden inwoners en toeristen in het gebied daarmee een prachtige en goedkope mogelijkheid tot zomerbroezz’n, lekker ontspannen genieten van de omgeving tijdens de busreis, en van de vele bijzondere attracties die het gebied rijk is. Naast de website www.zomerbroezzn.nl is vanaf 1 juli ook de speciale Zomerbroezz’n-app te downloaden (voor Android en iOS) met een reisplanner voor de heen- en terugreis naar alle deelnemende attracties.