Herstel wegbermen Muntendammerweg en Tussenklappen

MUNTENDAM - , ZUIDBROEK - Aannemersbedrijf Poort van Noord (BAM) voert in de weken 28 en 30 onderhoudswerkzaamheden uit aan de wegbermen op de Muntendammerweg en de Tussenklappen Oostzijde tussen Muntendam en Zuidbroek.

De werkzaamheden zullen in twee fase worden uitgevoerd.

Herstel wegbermen Muntendammerweg en Tussenklappen

Op dinsdag 7 juli worden er voorbereidingen getroffen voor de eerste fase aan de kanaalzijde om op woensdag te kunnen starten met de werkzaamheden. Tijdens de uitvoering wordt er gewerkt met een halve wegafzetting en verkeersregelaars. Op woensdag 8 juli en donderdag 9 juli is er een halve wegafzetting met verkeersregelaars. Vanaf vrijdag 10 juli t/m 17 juli zal er een bermafzetting aanwezig zijn i.v.m. uitharden van de bermverharding. Op maandag 20 juli worden er voorbereidingen getroffen voor de tweede fase aan landszijde om op dinsdag te kunnen starten met de werkzaamheden. Tijdens de uitvoering wordt er gewerkt met een halve wegafzetting en verkeersregelaars. Op dinsdag 21 juli en woensdag 22 juli is er een halve wegafzetting met verkeersregelaars. Vanaf donderdag 23 juli t/m 31 juli zal er een bermafzetting aanwezig zijn i.v.m. uitharden van de bermverharding.

Verkeershinder

De werkzaamheden zullen zeker enige mate van verkeershinder veroorzaken tussen Muntendam en Zuidbroek. Gebruik daarom zo mogelijk de N33. Hoewel u overlast van de werkzaamheden zult hebben vraagt Poort van Noord u uw rijsnelheid bij de werkzaamheden aan te passen.