Feestelijke opening tweede vestiging Stoda

HOOGEZAND - , SAPPEMEER - Stoda Personeel & Opleidingen is een regionaal uitzendbureau en opleidingscentrum dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengt.

Het bedrijf in Sappemeer en opent op 9 juli een tweede vestiging, aan Hoofdstraat 201 in Hoogezand.

Kwaliteit gewaarborgd

"Omdat wij een kleine organisatie zijn blijft de kwaliteit gewaarborgd en kunnen onze cliënten er van op aan dat we op een eerlijke en open manier hun wensen met zorg en professionaliteit tegemoet komen," aldus directeur Danny Stoter. "Bij Stoda kan men terecht voor payroll, detacheren, werving en selectie en uiteraard uitzenden. Of men nu op zoek is naar een fulltime of parttime baan, vast werk of tijdelijke opdrachten, vakantiewerk of een bijbaantje, bij Stoda Personeel denken we niet alleen in uren maar ook in service en zullen we er alles aan doen om een passende match te vinden."

Opleidingscentrum

"Stoda voldoet aan alle gestelde eisen en normen die aan uitzendbureaus worden gegsteld. Onze backoffice is NBBU-lid, geregistreerd bij de SNA, NEN-4400-1 en VCU-gecertificeerd. Daarnaast hebben wij in de vestiging Hoogezand een opleidingscentrum voor onder andere VCA Vol en VCA Basis, autotheorie, BHV, Code 95, DAV / DTA, EHBO, Heftruckcertificaat, Administratief medewerker: basis, pro en praktijk. De opleidingen worden verzorgd door erkende instructeurs en examinatoren."

Feestelijke opening

"De opening van onze tweede vestiging willen wij feestelijk laten verlopen. Belangstellenden zijn bent daarom vanaf 9 juli van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie kennis te komen maken met ons bedrijf. Wie wil kan zich ook inschrijven als werkzoekende." www.stodapersoneel.nl