Laagdrempelig juridisch advies bij Scheffers Advocaten

HOOGEZAND - Het gaat goed met Scheffers Advocaten in Hoogezand.

In twee jaar tijd is het kantoor gegroeid van één naar vier advocaten. “En er komt na de zomervakantie nog een fiscalist bij,” vertelt Ina de Weerdt. Zij is de jongste aanwinst van de bloeiende praktijk. Verder bestaat Scheffers Advocaten uit Peter Schutte, Harold Griede en oprichter Marc Scheffers.

Allround

Ina: “We zijn allevier allround advocaten. Wel zijn er accentverschillen door onze achtergrond. Ik heb eerder voor LTO Noord gewerkt en ben daardoor goed bekend met vraagstukken die betrekking hebben op agrarische bedrijfsvoering. Peter heeft weer meer affiniteit met bedrijfsrecht en Marc doet voornamelijk strafrechtelijk en ondernemingsrecht. Harold doet veel familierecht en zaken op het gebied van intellectueel eigendom.”

Scheffers Advocaten is laagdrempelig

“De kracht van ons kantoor is de laagdrempeligheid,” meent Peter Schutte. “We komen allemaal uit de regio, weten wat hier speelt en kijken er niet van op als onze cliënten ineens overgaan op het Gronings. Dat vinden mensen prettig. Daarnaast hebben we inloopspreekuren, waar veel gebruik van wordt gemaakt, en doen we regelmatig pro deo-zaken. Dit alles maakt Scheffers Advocaten een zeer toegankelijk kantoor.”

Juridische puzzel

“Ons werk is een mooie combinatie van mensenwerk en juridische gepuzzel,” aldus Schutte en De Weerdt. “We staan onze cliënten bij tijdens problemen op hun levenspad. Als we op ontspannen wijze een conflict kunnen oplossen, geeft dat rust. Ze kunnen een moeilijke periode afsluiten en verder met hun leven.” U vindt Scheffers Advocaten in het oude gemeentehuis van Hoogezand, aan Hoofdstraat 31. Kijk voor meer informatie op www.scheffersadvocaten.nl of bel 0598 - 592 303.