Vier keer honderd euro ligt te wachten op lezers Veendammer en HS-krant

HOOGEZAND/VEENDAM - Op vakantie met je eigen Veendammer of HS-krant. Dit is de titel van dé vakantierubriek van de Veendammer/HS-krant. De prijzen bestaan uit vier waardebonnen van liefst 100 euro.

Iedereen kan meedoen aan deze wedstrijd door een van deze twee weekkranten in de koffer te stoppen, op de vakantiebestemming te stoppen bij een ludiek plekje en daar met de Veendammer/HS-krant op de foto te gaan.

Op vakantie met je eigen Veendammer/HS-krant

Vervolgens volstaat het die foto (minimaal 500 kb) te mailen naar hskrant@ndcmediagroep.nl. Vergeet daarbij niet naam, adres, vakantiebestemming en een korte beschrijving van het ludieke plekje door te geven. De redactie plaatst in de vakantieperiode wekelijks zo’n foto in de papieren krant en op de website www.hskrant.nl en op www.veendammer.nl. Alle foto’s (ook die niet gewonnen hebben) worden ook op de Facebookpagina's van de weekkranten geplaatst.

Prijzen

Aan het einde van de vakantieperiode kiest een jury de vier leukste foto’s uit. De winnaars krijgen een prijs, een waardebon van € 100. De prijzen worden ter beschikking gesteld door De Boer Schoenmode, LOODS51 en Van der Klei Optiek (allen uit Hoogezand) en Kars Potze uit Veendam. De foto’s kunnen tot en met zondag 16 augustus ingezonden worden.