Dijkema's Autoglas zet elektrische auto in de etalage

HOOGEZAND - HOOGEZAND Dijkema's Autoglas aan de Industrieweg 14 in Hoogezand zet zaterdag een elektrische Renault Zoë in de etalage. Iedereen die dat wil kan zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur een ritje maken in de auto.

Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en natuurlijk van de voordelen voor het milieu. Natuur & Milieu is ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft en wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch rijden. Daarom organiseert Natuur & Milieu we op 19 september de Instapdag.
Tijdens de Instapdag krijgen elektrische en hybride rijders de gelegenheid om hun auto in de spotlights te zetten en deze aan buren, vrienden en kennissen te showen. Elke autobezitter die zich aanmeldt, krijgt een vrolijk pakket om zijn of haar persoonlijke showroom te maken. Zo openen op 19 september overal in Nederland honderden showrooms hun deuren. Een soort Open Huizen Dag dus, maar dan met elektrische auto’s.