Beste macaronsbakker laat je de hemel proeven

Zuidlaren - Of er een stukje hemel op je tong ligt, zo beschrijven mensen de smaak van de macarons van Alvaro Anjos. Hij geeft volgend weekend workshops tijdens de Design & Lifestyle in het Doe Museum in Zuidlaren. 

Alvaro Anjos zal workshops macarons bakken geven tijdens Design & Lifestyle in het Doe Museum in Zuidlaren. Macarons zijn schuimgebakjes. Anjos, van oorsprong Braziliaan is door de liefde in Groningen terechtgekomen. Hij runt sinds heel kort zijn bedrijf Smaakaron. Anjos is opgegroeid in het Amazone gebied van Brazilië, hij houdt van de natuur en pure smaken, die herinneringen oproepen aan zijn kindertijd. Zijn opleiding tot pastry chef volgde hij aan de prestigieuze Le Gordon Bleu in Londen. Anjos werd door de Telegraaf uitgeroepen tot beste Macarons bakker van Nederland. Vanille, passie fruit, chocolade/mint  en zelfs geitenkaasmacarons zullen worden gemaakt en kunnen worden geproefd. En het ziet er prachtig uit, voedselkunst van top niveau. De aanvang van  worskhops is 13.00 en 15.00 uur.