Dwalen en verdwalen in Maisdoolhof Meerstad

Meerstad - In Meeroevers, de eerste woonwijk in Meerstad, wordt zaterdag 1 augustus om 10.00 uur het vernieuwde Maisdoolhof Meerstad geopend.

Voor het derde opeenvolgende jaar is hiervoor een ontwerp gemaakt door doolhovenier Ruud Haak. De 2,5 hectare grote dwaaltuin bevat maar liefst 4 kilometer aan paden. In het midden staat - dit jaar voor het eerst - een uitkijktoren. Voor kinderen is er een klein doolhof. Zij kunnen bovendien op boomstammen klauteren of in de zandbak spelen.

Openingstijden

In verband met de vakantieperiode is het Maisdoolhof Meerstad van 1 augustus tot en met 16 augustus van woensdag tot en met zondag de gehele dag (10.00 - 17.30 uur) geopend. Bij regenval is het doolhof gesloten. Voor groepen zijn in overleg ook andere openingstijden mogelijk; meer informatie hierover op www.meerstad.eu.

Locatie

Het Maisdoolhof Meerstad ligt vlakbij de brede school in Meeroevers en is vanaf de Hoofdweg eenvoudig met de auto of per fiets te bereiken. De toegang is gratis en mits de weersomstandigheden het toelaten is het Maisdoolhof Meerstad tot en met oktober dit jaar te bezoeken.