NieuwBouw XL in MartiniPlaza in Groningen

Groningen - MartiniPlaza is binnenkort 'the place to be' voor huiszoekend en verbouwend Noord-Nederland. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november wordt hier namelijk de beurs NieuwBouw XL gehouden.

Stadjers kunnen er letterlijk niet omheen, aan de Sontweg in Groningen torent de Kop van Oost al jaren boven alles en iedereen uit. Bouwconcern Heijmans voegt er een nieuwe dimensie aan toe. Onder de naam 'Eemskwartier' presenteert het bouwconcert de tweede fase van de Kop van Oost. Opnieuw bepalen hierin twee hoge woontorens het gezicht. Met de realisatie van een strook lagere appartementen daar tussenin worden in totaal 170 woningen gerealiseerd, gericht op jongere gezinnen. De primeur van dit nieuwe project is gegund aan NieuwBouw XL. Op de beurs vinden bezoekers alle ins en outs over het Eemskwartier.

Verbouw XL

Niet iedereen staat echter om een nieuwe woning te springen. Om ook aan de verbouwwensen te voldoen is tegelijkertijd en op dezelfde locatie Verbouw XL in het leven geroepen. Van stuc- en schilderwerk, kozijnen tot en met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van isolatie, zonne-energie en andere vormen van energiebesparing, Verbouw XL biedt vele tips voor verbeteringen aan het huis. Meer informatie: www.nieuwbouwxl.nl.