Achter de kassa bij Jumbo Martenshoek: Deborah Velema

MARTENSHOEK - Na een kleine pauze is weer terug van weggeweest ‘Achter de Kassa’. In de rubriek ‘Achter de kassa’ een kort portret van een kassamedewerker van een winkel in het verspreidingsgebied van de HS-krant. Deze week met Deborah Velema.

Achter de kassa bij: „Jumbo Martenshoek.”

Leeftijd: „29 jaar.”

Woonplaats: „Sappemeer.”

Zit je uitsluitend achter de kassa?: „Nee, ik ben hoofdcaissière bij de Jumbo. Dat betekent dat ik zelf achter de kassa zit, maar daarnaast ook planningen maak, adminstratie doe en bij de servicebalie werk.”

Werk je parttime of fulltime? „Ik werk 32 uur per week.”

Zit je al lang in het vak? „Ik werk al vanaf mijn 16de hier bij de Jumbo, dus in de zomer 13 jaar. Het begon als een bijbaan en ben blijven hangen na mijn hbo-studie in de richting sportmanagement.”

Wat vindt je zo leuk aan je werk? „De afwisseling! Naast kassadraaien mag ik mensen aansturen doe ik de administratie en eigenlijk alles omtrent ‘de kassa’. Als ik alleen achter de kassa zou werken, zou ik ook te weinig uitdaging hebben in mijn werk. Maar zo ben ik helemaal op mijn plek! Daarnaast is het contact met de vaste klanten en de collega’s erg leuk. De sfeer is hier ontzettend goed.”

Heb je hobby’s naast het werk? „Ik heb een dochter van 2 waar ik het heel druk mee heb. Ik vind het heerlijk om met haar te spelen. En af en toe een keer winkelen vind ik ook leuk.”