Tuin&Zo: drie dagen inspiratie opdoen tijdens beurs in Zuidbroek

ZUIDBROEK - Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart doet het voorjaar weer haar intrede met de 20e editie van de beurs Tuin&Zo in de Eurohal Van der Valk te Zuidbroek.

De naam Tuin&Zo maakt in een oogopslag duidelijk dat het een beurs betreft waar men van alles op gebied van tuin en huis kan tegenkomen. Stands van hoveniers en stands met tuinmeubelen, hekwerken, houtbouw, tuinartikelen, bloemen en planten wisselen elkaar af met stands met lifestyle producten, bestratingsmateriaal, tuinkassen, decoratie en huis- & tuininrichting.

Met de winter bijna achter de rug is het een prima periode om zich weer te oriënteren voor het aankomend seizoen. Heeft u ook weer zo’n zin om uw tuin & huis voorjaarsklaar te maken?

Onderhoud moet worden gepleegd of bent u op zoek naar inspiratie, benodigdheden en bedrijven die het kunnen uitvoeren of wilt u gewoon het voorjaar proeven? Een perfect tijdstip om Tuin&Zo te bezoeken. In één bezoek wordt u door circa 50 bedrijven geïnformeerd over de laatste noviteiten en trends.

Als u vrijdag 1 maart met 2 personen de beurs bezoekt dan hoeft u maar voor 1 persoon entree te betalen. Zaterdag en zondag kunt u (alleen volwassenen) tijdens de beurs een gratis workshop volgen op de stand van ’t Rietstee. Tijdens deze workshop gaat u met natuurlijke materialen een leuk artikel maken voor in de tuin of woning. Voor de kleintjes is er zaterdag en zondag een spectaculaire speelkussendorp ingericht waar ze heerlijk kunnen spelen tijdens uw verblijf.

De organisatie heet u hartelijk welkom op Tuin&Zo te Zuidbroek.

Vr. 1 maart 11.00 – 18.00 uur

Za. 2 maart 10.00 – 17.00 uur

Zo. 3 maart 10.00 – 17.00 uur

Entree: 5,-- | kinderen t/m 12 jaar gratis