Tips voor het geven van een goede presentatie

HOOGEZAND - Het Vrijwilligerscollege organiseert 6 maart een bijeenkomst waar je tips en tricks krijgt voor het geven van een goede presentatie.

„Spreek je als vrijwilliger regelmatig voor een groep? Dan is het prettig als jouw publiek van a tot z geboeid blijft luisteren”, aldus de organisatie.

Hoe bereid je je voor op een presentatie, hoe maak je contact met je publiek en zorg je voor interactie, en hoe zorg je voor structuur in je presentatie? De bijeenkomst gaat verder in op de verschillende soorten presentaties en de ondersteuning van je presentatie met middelen. En last but not least: het belang van je houding en stemgebruik tijdens een presentatie!

De bijeenkomst wordt gegeven door Derk Eimers van communicatiebureau ABCDE. De bijeenkomst is voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Midden-Groningen.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden op 6 maart van 19.30 tot 21.30 uur bij Kwartier, Laan van de Sport 2, Hoogezand. Aanmelden gaat via www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vrijwilligerscollege.