De Greyhound Blues Band speelt in Tripscompagnie

TRIPSCOMPAGNIE - De maandelijkse bluesavond in dorpshuis'Nooitgedacht in Tripscompagnie wordt op 23 februari verzorgd door de Greyhound Blues Band.

Deze zeer geroutineerde Drentse band bestaat sinds 1991 en is samengesteld uit muzikanten die eerder in diverse bands als de Juke Joint Blues Band, Southside Blues Band en de John Stevens Band speelden. In de huidige formatie hebben ze hun muzikale ervaringen gebundeld.

Een fantastische ritmesectie en een alleskunner op gitaar met een prachtige blues stem maken dit orkest tot een zeer complete band, die met passie hun `doggone` blues spelen. Deze blues vindt zijn oorsprong in de Chicago en Texas Blues. Ook buiten Nederland is de Greyhound Blues Band met succes op de diverse blues podia te vinden zoals in Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland. Naast de reguliere optredens wordt de band regelmatig ingezet als begeleidingsband van internationale blues muzikanten.

De `jonge` honden staan garant voor een avond met groove en doggone blues. Naast de trio-formatie treedt de band op in samenstellingen, waarbij wisselende muzikanten de revue passeren.

Bezetting: Jon Meyerjon-zang/gitaarMartin van der Velde-bas, George Snijder-drums.

Aanvang 21.45u. - zaal open 21.00u. - entree €9,- leden €7,50