Het regent zaalkampioenen bij MHC Dash

HOOGEZAND - In de afgelopen weken waren er heel wat redenen voor feestjes bij MHC Dash. Meerdere hockeyteams werden namelijk kampioen geworden in de zaalcompetitie. Eind januari waren Meisjes B3 het eerste team die kampioen werden. Dit werd uitbundig gevierd met (kinder)champagne en taart. Goed gedaan meiden!

Het afgelopen weekend werd de laatste competitieronde gespeeld en het regende werkelijk kampioenen. Meerdere teams van MHC Dash waren de beste van hun poule, namelijk Jongens D1, Meisjes D1, Jongens C1, Jongens C2, Meisjes C1, Jongens B1 en de Heren 1 waren te sterk voor hun tegenstanders. Namens MHC Dash van harte gefeliciteerd! Wij zijn enorm trots op deze mooie resultaten. Natuurlijk hebben we ook nog onze jongste toppers: de jongste jeugd. En ook daar zijn een aantal teams als kampioen de zaal uitgekomen, proficiat allemaal!

Na een weekend vol met feestjes, taart en (kinder)champagne sluiten wij het zaalseizoen tevreden af. In het tweede weekend van maart start de veldcompetitie weer en zijn onze teams weer te bewonderen op de groene mat. Wil je ook een keer meedoen met hockey, dan kun je je opgeven voor een gratis proefles via de website.